lauantai 8. syyskuuta 2012

Porvoon näyttely 8.9.2012

Tänään olikin näyttelypäivä... Pakkauduimme autoon ja lähdimme matkaan. Automatka tuntui tylsältä ja pitkältä.
 
Jouduimme odottamaan kehän alkua melko pitkään. Pilvet näyttivät sen verran uhkailevilta, että ihmiset alkoivat pystyttää telttaa.
 
Kun vihdoin tuli meidän vuoro, juoksimme Mamman kanssa kehään. Siellä ei ollu muita broholmereita. Mamma laittoi mut nätisti seisomaan siihen tuomaripöydän eteen. Sitten sellainen mukava mies tuli silittelemään mua. Sit se pisti mut juoksemaan. Sitten seisottiin ja taas juostiin ja seisottiin. Se ei meinannut uskoa, että olen 2 vuotias. Olenhan sen verran nuorekas! Se juoksutti mua kerran. Kun pysähdyimme, se pyöritti käsiään ja sanoi: "sillä ei oo sitä." Sit se katto mua vähän aikaa ja sanoi yhelle tätille: "No anna se sille! Onhan se muuten niin kaunis koira!" <3<3<3<3<3
 
 
Mamma oli NIIN iloinen! Pistettiin ihan leikiks. Oli ihan sika ihanaa, kun Mammalla oli hauskaa! Sitten oli taas paljon luppoaikaa. Käytiin Mamman kanssa kiertelemässä kojuja, mutta ei sieltä mitään löytynyt. Sitten alkoikin KAUHEA rankkasade. Vettä tuli todella paljon ja Mammakin oli ihan kylmissään.


Minä ja Mamma kehässä. Huomaa yhteistyö!

 
 
 
 
 
Ja hauskaa oli!
 
 
 
Väliajalla moni oli kiinnostunut minusta. He tulivat kyselemään luonteestani. Kun olimme jo lähempänä isojen kehien alkua, purimme leirin  ja menimme puiden alle suojaan tuulelta. Mammalla oli TOSI kylmä. Kääriydyimme peiton alle. Eräs nainen sanoi, että näytimme tosi söpöiltä.
 
Mamma soitti Kasvi-Mammalle ja kertoi, että Kasvi-Mammakin oli TODELLA ylpeä minusta!
 
Isossa kehässä emme sitten pärjänneetkään, mutta kokemus se oli sekin...
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti